Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super! Gondoltam, hogy beválik, fene tudja ezek a default media playerek mi okból vannak fenn, gondolom teljesen alap feladatokat ellátnak és azt feltételezik, hogy mindenki felrakja majd a kedvencét, ha használja ilyen célokra a disztróját. Amikre használom a gépet, arra sem használom a beépített appot, például a trasnmission-t egyből le szoktam cserélni qbittorrentre, az üzenetkezelőket is fel kell rakni, de már egész jó a helyzet a Mint 18.3-nál. Egyrészt a Flatpak bekerülésével olyan appok is telepíthetőek, amiket addig elég körülményesen lehetett csak felrakni, Spotify, Deezer-ez a webapp unity nem tudom, működik-e amúgy.
Messenger, Viber, Skype...etc, mind könnyedén felrakhatók.
Az nVidia témának utánaolvastam itt a topikban, hát, nem az én szintem ez a bürhülés.
Nem jössz rá, amíg ki nem próbálod!
Egyébként ami a Rendszerbeállításoknál ott van, azt felrakhatod, az egyszerű. A többi sem nehéz, majd segítünk a felrakásában, ha elakadsz.
Ahogy látom, most már hivatalos a friss drivereket tartalmazó PPA így akár azzal is indíthatsz, hogy felrakod a PPA tárolót a
sudo add-apt-repository ppa:graphics-drivers/ppa
paranccsal és frissíteszsudo apt-get update
Ebben vannak a verziók, már 390-es is van, de ez nem jelenti, hogy az lesz a jobb, hardverfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest