Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonsson25
újonc
Sziasztok!
Pénteken Win10-ről Mint-re (KDE, 64bit) váltottam.A gondom az lenne,hogy a monitorom HDMI-vel van összekötve és a rendszerbeállításoknál nem tudom átrakni 60hz-re a képfrissítést, mert átrakom, alkalmazom de amint belépek újra a beállításokhoz megint 23.98-on van. Elég idegesítő, mert böngészőben a görgetéskor hullámzik a kép stb. Próbáltam xrandr-ban átállítani. Szerinte sikerült, illetve azt mutatja,hogy 60hz-en dolgozik de nem. Ezért kérném a segítségeteket.Nincs külön dedikált kártyám, mert egy I5 7400-at használok és annak az integrált kártyája számomra elég.Nem szeretném egyelőre leváltani a rendszert, mert nagyon tetszik.Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon