Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonsson25
újonc
Sziasztok!
Pénteken Win10-ről Mint-re (KDE, 64bit) váltottam.A gondom az lenne,hogy a monitorom HDMI-vel van összekötve és a rendszerbeállításoknál nem tudom átrakni 60hz-re a képfrissítést, mert átrakom, alkalmazom de amint belépek újra a beállításokhoz megint 23.98-on van. Elég idegesítő, mert böngészőben a görgetéskor hullámzik a kép stb. Próbáltam xrandr-ban átállítani. Szerinte sikerült, illetve azt mutatja,hogy 60hz-en dolgozik de nem. Ezért kérném a segítségeteket.Nincs külön dedikált kártyám, mert egy I5 7400-at használok és annak az integrált kártyája számomra elég.Nem szeretném egyelőre leváltani a rendszert, mert nagyon tetszik.Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- BIOS topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon