- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonsson25
újonc
Nagyon szépen köszönöm! Sikerült! Most már minden jó! Ki volt a kapcsolva a kompozitor. Egyébként mikor pénteken újra akartam rakni wint gondoltam fölrakok egy linuxot próbának, mert nézegettem régebben ezt az 5-ös kde-t és nagyon megtetszett. Arch-ot néztem ki elsőnek revenge telepítővel de hiába raktam föl az istenért se akart bebootolni. Aztán fölraktam egy manjarot de miután beállítgattam mindent tetszésem szerint és egy újraindítást követően eltűnt minden beállításom. Ott berágtam és mondom akkor felmegy a Mint, mert erről csak jót hallottam és eddig nagyon szépen muzsikál.
(#8096) lev258 Megoldódott!
-
Jonsson25
újonc
Sziasztok!
Pénteken Win10-ről Mint-re (KDE, 64bit) váltottam.A gondom az lenne,hogy a monitorom HDMI-vel van összekötve és a rendszerbeállításoknál nem tudom átrakni 60hz-re a képfrissítést, mert átrakom, alkalmazom de amint belépek újra a beállításokhoz megint 23.98-on van. Elég idegesítő, mert böngészőben a görgetéskor hullámzik a kép stb. Próbáltam xrandr-ban átállítani. Szerinte sikerült, illetve azt mutatja,hogy 60hz-en dolgozik de nem. Ezért kérném a segítségeteket.Nincs külön dedikált kártyám, mert egy I5 7400-at használok és annak az integrált kártyája számomra elég.Nem szeretném egyelőre leváltani a rendszert, mert nagyon tetszik.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest