Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, ebből én levettem, hogy nem kell megóvnom saját magadtól!

Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik.
Az új disztró felrakásánál új GRUB-ot hoz létre és az lesz az induló disztró, de ezt bármikor átállíthatod majd vagy boot-kor kiválasztod a szükségeset a le/fel nyilakkal és akkor az bootol.
Amíg csak ismerkedsz, tényleg ne csinálj külön
/home-ot, felesleges, tesztelgetésre meg elég 15 GB bőven.A linkelt Képregényből kiindulva csinálj egy tiszta telepítést, de ha azt akarod, akkor a telepítés során a particionálóban kijelölöd a meglévő KDE-s disztró megfelelő számát és kijelölöd formázásra, a /home-ot törlöd ugyanitt, a /swap-ra meg csak jóváhagyólag rákattintasz, az ugyanúgy meglesz majd az új disztrónál is.
Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem.
Ettől nem kell félned, ha úgy csinálsz mindent, ahogy a cikkben van és ahogyan most röviden leírtam, de bármi nem tiszta, inkább kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon