- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, ebből én levettem, hogy nem kell megóvnom saját magadtól!
Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik.
Az új disztró felrakásánál új GRUB-ot hoz létre és az lesz az induló disztró, de ezt bármikor átállíthatod majd vagy boot-kor kiválasztod a szükségeset a le/fel nyilakkal és akkor az bootol.
Amíg csak ismerkedsz, tényleg ne csinálj külön
/home
-ot, felesleges, tesztelgetésre meg elég 15 GB bőven.A linkelt Képregényből kiindulva csinálj egy tiszta telepítést, de ha azt akarod, akkor a telepítés során a particionálóban kijelölöd a meglévő KDE-s disztró megfelelő számát és kijelölöd formázásra, a /home-ot törlöd ugyanitt, a /swap-ra meg csak jóváhagyólag rákattintasz, az ugyanúgy meglesz majd az új disztrónál is.
Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem.
Ettől nem kell félned, ha úgy csinálsz mindent, ahogy a cikkben van és ahogyan most röviden leírtam, de bármi nem tiszta, inkább kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kutya topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- RAM topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest