Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Tárgytalan. A Boot-olható Ubuntu nem volt képes hozzáférkőzni egyáltalán a belső meghajtó elemeinek módosításához, még csak lehetőség sem volt például törlésre, jobb klikk esetén, a többi funkció, mint pl mappa vagy fájl létrehozása le volt tiltva. Gondoltam, egy Kali nem fog nemet mondani és így is lett. Próbából, hogy visszacsinálható legyen csak átneveztem az adott mappát. Innentől csak egy restart, és habár a választómenü ott volt, az Ubuntu-t kijelölve indult is. Arról írok most is. Tehát az alap elméletem bevált. Most megpróbálkozom az adott programmal kitörölni amit létrehoztam, hogy a választómenü is eltűnjön. Ha jobb ötlete van valakinek annál, aki csak leszólt ezen program használatáért, hogy Multi-Boot rendszert alkothassak, az kérem jelezze. Bár ahogy elnézem, kezd kihalni ez a topik...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest