- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
Nem hülye kérdés csak az a gond hogy az uefiben nem jelent meg újabb boot loader. Csak a win boot manager volt, ill. a merevlemez. Volt telepítés secureboot kikapcsolásával és úgy is hogy nem kapcsoltam ki, de sehogy nem jött össze. Úgy néz ki hogy a grub vagy nem települ, vagy rossz helyre.
Gondolkodtam azon is hogy csak grubot telepítek usb kulcsra de nem volt akkor szabad pendriveom.
Az a gond(?) hogy az acer uefi pont olyan mint a biosa minimális beállítási lehetőséggel.
Biztos vagyok benne hogy nálam megy valami félre de más elfoglaltság miatt feladtam egyelőre. Majd ünnepek között újra nekiszaladok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest