- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Esetedben vsz az SB, vagy a rendszerbetöltő nem a megfelelő helyre történő telepítése kavarhat be. Én mondjuk még nem próbáltam a WBM-be rakni, de ha máshogyan nem megy, akkor esetleg meg lehet próbálni. Illetve ha netán elcsesz valamit, akkor egy Windows telepítővel akár utólag is helyre lehet állítani. Na persze az ilyen L+W kísérletezgetések előtt lehet nem ártott volna lementeni / leklónozni a rendszert és akkor nincsen para.
Egyébként mondtam én, hogy meg tud szívatni az UEFI, Legacy-ban már rég ok lenne minden.
-
King Unique
titán
Legacy boot módban általában sima ügy a Linux - Windows dual-boot. Ott akár még ezt is meg lehet játszani és akkor eleve a Windows rendszerbetöltőjébe sem piszkál bele. Viszont az UEFI boot már macerásabb lehet és ott az előbbi megoldás sem használható...
Amúgy UEFI-ben eleve ez a boot képernyő van és lennie kell OEM install opciónak. Persze nem kell azt választani, én is mindig a live rendszert indítom el és onnan telepítem.
Az AOMEI jó particionáló program, az egyik kedvencem.
(#6968) lev258:
Amikor én egyszer Mintet toltam Windows mellé, akkor nem jelöltem meg külön az EFI partíciót. Viszont működött a boot és nem volt gond. Amikor Ubuntut raktam a Windows mellé, akkor viszont igen. Be is rakta utóbbit a GRUB menüjébe, de elindítani már nem tudta... Persze azt nem állítom, hogy másnál is ez fog történni, csak én egyszer rácsesztem vele. -
Szia!
Ezek a leírások visszajelzések szerint win10 dualosítása esetén is működnek. Nézd át őket és ha még mindig homályos egy-két pont, mindenképp kérdezz a telepítés előtt.
Ubuntu 14.04 telepítése Windows 8/8.1 mellé
Képregény - Windows mellé Ubuntu
Amúgy a Linux nem szokott a Wines partíciókba bepiszkítani, mint az fordítva szinte biztosan megtörténik, de azért oda kell figyelned, mert te le tudod azért gyalulni a wint, de ahhoz nagyon dinnyének kell lenni.
-
-
No, ennek tényleg örülök!
időnként csak hasznos ez a topik is
Gratula, ezt gyorsan megoldottad, általában egyszerűbbek a leírások, kivéve, mikor bonyolultabbak. Azon az oldalon sok hasznos leírás van, érdemes elmenteni a főoldala linkjét.
Reméljük, ha lesz más gondod, ugyanilyen hamar/könnyen megoldódik.Kicsit aggódtam, hogy nem fog egyszerűen menni, már próbáltam is kiokosodni ebből, de ezt akkor megúsztam most!
-
Mint fórumon van a megoldás, ha realtek oldalról letöltött drivert akarod feltenni [link] és itt is egy megoldás, bár nem tűnik túl egyszerűnek elsőre, de szép nyugodtan sorba menve a bemásolandó parancsokkal meg lehet csinálni [link] vagy megpróbálhatod Debian non-free firmware-realtek package-t [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged