- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Üdv!
Újra telepítettem a Mint-et, és most nem működik normálisan a GPU. Valószínű hogy telepítéskor valami hiba csúszott be, mert előtte takarítottam/pasztáztam a GPU-t, és elfelejtettem visszakötni a ventilátorait. Orvosoltam ezt a problémát, de viszont a még így is csak a nyílt driverrel hajlandó működni, ha valamelyik nvidia-t használom akkor villog/kifagy. A kártya hibátlan, ezt használom Win 10 alatt is dual boot-tal (teszteltem több stressz progival is). Néztem az lsmod kimenetet és nvidia-val nincs kimenet:
macko@macko-desktop ~ $ lsmod | grep nvidia
macko@macko-desktop ~ $ lsmod | grep nouveau
nouveau 1495040 4
mxm_wmi 16384 1 nouveau
wmi 20480 2 mxm_wmi,nouveau
video 40960 1 nouveau
i2c_algo_bit 16384 1 nouveau
ttm 94208 1 nouveau
drm_kms_helper 155648 1 nouveau
drm 364544 7 ttm,drm_kms_helper,nouveau
macko@macko-desktop ~ $lspci alatt meg csak ennyit ad róla:
06:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 460 v2] (rev a1)
06:00.1 Audio device: NVIDIA Corporation GF114 HDMI Audio Controller (rev a1)Az alaplap nem tartalmaz integrált vga-t, így arra nem tudok váltani. Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest