Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Tiszteletem mindenkinek, jó hírrel jövök ide hozzátok.
Reményeim szerint idevaló a téma.Megjelent a linuxmint-“Sarah” -18-mate-32 és 64bit verziója és linuxmint-18-xfce-32 és 64bit. ismét egy jól is működő disztribúcióról van szó...
Majdnem lefelejtettem: Linux Mint 18 "Sarah" - KDE 32 és 64-bites disztribúciót..Itt tölthetők is le a disztribúciók saját oldaláról: https://www.linuxmint.com/edition.php?id=220
A disztribúció ki is írása pendriv-ra Rufus-2.11-el sikeres.
A tapasztalataim idáig csak pozitívak a a linuxmint-18-mate-64bites disztribúcióval.
A lényeg live módban teszteltem pendrivel és a hardveres kollégák előtt emelhetem a kalapomat ismételten.
A disztribúció stabilan is működik mert kiválóan is működik...
A gépem összes hardverét is képes mókólás és mindennékül felismerni, firefox alapból játssza a jutubot és nem is akadozik.
A Boot idő látványosan gyorsult live módban pendriv-el, ez fontos tényező a számunkra.
Most megyek és telepítem is élesben a disztribúciót és mindenkinek sok sikert kívánok.
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BMW topik
- Autós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon