- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Tiszteletem mindenkinek, jó hírrel jövök ide hozzátok.
Reményeim szerint idevaló a téma.Megjelent a linuxmint-“Sarah” -18-mate-32 és 64bit verziója és linuxmint-18-xfce-32 és 64bit. ismét egy jól is működő disztribúcióról van szó...
Majdnem lefelejtettem: Linux Mint 18 "Sarah" - KDE 32 és 64-bites disztribúciót..Itt tölthetők is le a disztribúciók saját oldaláról: https://www.linuxmint.com/edition.php?id=220
A disztribúció ki is írása pendriv-ra Rufus-2.11-el sikeres.
A tapasztalataim idáig csak pozitívak a a linuxmint-18-mate-64bites disztribúcióval.
A lényeg live módban teszteltem pendrivel és a hardveres kollégák előtt emelhetem a kalapomat ismételten.
A disztribúció stabilan is működik mert kiválóan is működik...
A gépem összes hardverét is képes mókólás és mindennékül felismerni, firefox alapból játssza a jutubot és nem is akadozik.
A Boot idő látványosan gyorsult live módban pendriv-el, ez fontos tényező a számunkra.
Most megyek és telepítem is élesben a disztribúciót és mindenkinek sok sikert kívánok..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest