Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

Sziasztok!

Gondoltam egye fene, kipróbálom, miben más a 18.
    Épp most telepítettem újra a Laptopot, felment a Windows 7, a Remix 2.0 és harmadiknak gondoltam legyen megint Linux, de a legújabb.
    Elkészítettem egy Bootolható Pendrive-ot, arról ment a telepítés. A Remixet direkt, hogy semmi összeakadás se lehessen, a D meghajtóra tettem, a Windows és a Linux gondoltam most is elférnek egymás mellett a C-n.
    A telepítés végigment, kiírta; Sikeres, folytatom-e a tesztet vagy reset. Hát, reset.
    A Windows 7 és a Remix OS választómenü bejött, a Linux nem. Nem is csinált választómezőt, mint szokott. Viszont a Windows beindulás előtt Winchester diagnosztikát hajtott végre. De Linuxnak se híre, se hamva...
    Adtam neki 14 gigát. Érdekes, az hiányzik.
    Asztali gépemen szintén fent vannak a párosok, a különbség, hogy itt minden 64Bites, ott minden 32. De ott is választható, mi fusson; Windows 7, Remix OS, Ubuntu 16 vagy Linux 17.1. És azt a választómenüt a Linux tette fel telepítéskor. Itt nincs sehol, de a hely ugye hiányzik.
    Hogyan lehet előcsalogatni vagy mit csinálhatok vele? Másnak is reagált így?

(Egyetlen különbség a két gép között a telepítések sorrendje. Ott az utolsó volt a Remix OS, de ez nem hinném, hogy befolyásolna)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés