- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Emlékszem a BIOS beállításokra, de ilyen opció nincs benne az fix. A korábbi Mint telepítés is nyilván belerakta a saját bejegyzését és annál csak annyi különbség volt, hogy nem jelöltem be a fenti módon, illetve sda5-re ment a GRUB. De annál indítható volt utóbbiból a Windows is. Viszont Ubuntunál mégis elcsesződött valami nagyon...
(#6161) colomb2: tehát inkább ne próbáljam?
Illetve az egy dolog, hogy jó esetben adatvesztés nélkül átkonvertálja GPT-re, de pusztán annyi elég neki, hogy utána fullosan működjön UEFI-ben és nem kell semmi mást átállítani?
(#6164) sonar: azt korábban próbáltam és meg is oldotta, de most eleve a legújabb van rajta. Viszont downgrade-elni nem lehet, de ezt fentebb talán már említettem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest