- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hogyan is van ez az UEFI telepítés és EFI partíció pontosan
Ha pl. Windows - Linux dual-boot van és előző létrehozott már egy ~100 MB-os EFI partíciót, akkor nem kell a Mintnek külön még egyet csinálni, hanem az előbbit használja? Esetleg azt partícionálásnál ki kell így jelölni, még ha nem is formázza? Igaz, formázni nem is kéne, mert akkor vsz a másik OS fog elindulni. Csak mert én nem csináltam neki külön és az egyik laptopot sikerült félig-meddig hazavágnom...
A Linux telepítése után ugyan volt GRUB és indult mindkét rendszer, de utána sehogyan nem tudtam F2-vel belépni a BIOS-ba és azóta hiába lett ledózerolva a lemez, újrarakva a Windows, de most sem tudok és az F12-es boot menüben továbbra is ott szerepel másodikként az "ubuntu" bejegyzés. Végső ötletem, hogy újratelepítem a Mintet / Ubuntut és ezen leírás végén lévő efibootmgr módszerrel teljesen eltávolítom.
De az biztos, hogy még egyszer nem fogok azon a gépen Linuxot UEFI-ben telepíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest