Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nos teljes kudarc.
A windows 7-nek vége, most linux ról írok.
gparted-del csináltam a parcíciókat, ghost-al átmásoltam a windows 7 partíciót, bejött a win7 logó de utána semmi.
Csökkentett módban sem, egy ideig töltött, majd megállt "classpnp.sys" betöltésénél.
próbaként tisztára töröltem az ssd-t win7 telepítővel, telepítettem, de mikor a telepítő újraindult, megint ugyan az a hiba jött elő, win7 logó bejön és nem lép tovább. (bootrec nt60 all ; bootsect /fixboot /fixmbr) sem segített.
Úgyhogy most linux mint van fent, van ghostolva egy komplett win7-em, van szabad tárhely még 35 giga, oda ghostolom a win7 c: partíciót, de elindítani nem tudom hogyan kell.
Legacy módban van minden sz.tem, bios arra van állítva és működik minden.
Nem is láttam telepítés közben semmit ami lehetett volna állítani hogy uefi módba települjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon