Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szivesen segítünk minden potenciális Linuxosnak!
Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
A téma linkje épp itt volt, mert újra kell öltöztetnem a tegnap felrakott LMDE2-t (épp a Ceti2 téma látszik a felrakott képeken is-illetve ez nem is téma igazából, csak ablakkeret és a vezérlőelemek), az alaptémák csökkentek amúgy, a régebbi disztrókban több volt, de rájöttek, hogy elég néhány kezdésnek.
Jó olvasgatást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
Rowon