Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz nemurea #5230 üzenetére

Hát, elég furcsa, amit írsz a Kubunturól. Nálam minden jól működött azon is, ha nem kellett volna eladnom a gépem, még mindig az futna rajta, míg ki nem rohad alóla a gép. Pláne az USB, szkennelés, hálózati másolás az, ami nem is KDE specifikus, hanem általános linuxos téma. Szerintem nálad elcsesződött valami, vagy túl kevés memória volt a gépben, vagy valami más anomália okozhatta ezeket a tüneteket, mondjuk grafikus driver vagy hasonló. Hasonlóképp a Mint KDE-vel sem volt bajom, az is működött volna az idők végezetéig, de nem bírtam kivárni, mire megjelent volna a következő verzió, így váltottam Kubuntura. Egyedül a Debian KDE-vel szívtam anno, de hát az ügye Debian, nem a KDE-vel volt ott a gond.

Igazából most is Arch KDE-t használnék, de túl gyenge és túl ótvar a gép a KDE-hez, így pótmegoldásként most LXDE-vel van fent az Arch, és egyelőre eddig beválik ez is, de szerintem az Xfce is menne rajta ugyanolyan jól.

Mindegy, azért nem akarom Lathronostól elvenni a sikerélményt, biztosan örül, hogy egy rajongója akad, múltkor már teljesen maga alatt volt 1-2 kritikától, aztán megfogadta, hogy soha többé remaster, meg semmi más sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés