- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Egy kis promo, és főleg köszönetnyilvánítás Lathronos mester remasterjéhez: Linux Mint 32 bit XFCE+Openbox. A Win mellett eddig Kubuntut használtam, de már kezdtem fáradni a kis bosszantó és a 21. században nem megengedhető hibáitól:
- 'Start' menüben beírom, hogy mit szeretnék indítani, és véletlenszerűen, de gyakran csontra fagy a launcher
- Másolok egy nagyobbacska iso-t hálózaton vagy pendrive-ra, és szépen-fokozatosan a lehetetlenig lassul (mindig, minden fájlkezelővel – ritkább linux hiba, én kifogtam)
- A grafikus felület kissé intenzívebb Chromium használatnál lefagyogat, X újraindítás sem hatja meg
- USB-s cuccok, főleg szkennelés esetleges.Ehhez képest ez a Mint remaster olyan, mint egy Alma (már ahogyan mesélik, nekem nincs :-) ) - Just Works.
- Gyorsan betölt és gyorsan működik
- Kevés memóriát foglal
- Szkennelés, nyomtatás elsőre működik
- Felfüggesztés, sleep működik (igen, én is intenzíven használom, nemcsak Syl :-) )
- Nem pörgeti a procit és a ventillátort
- Chromium sok lapnál sem adja meg magát (na emiatt is váltottam Winről, a másik a nagware Win10, meg a frissítések, meg a...stb)
- Azok a progamok vannak benne, amelyek igazán kellenek (legalábbis nekem)
- És stabil, és nem fagyott le eddig, és azt teszi, ami a dolga, és Élmény Vele Dolgozni.Korábban már majdnem vettem egy SSD-t, de így minek? :-)
Szóval maxi riszpekt (Jar Jar Binks) Lathronos fórumtársnak ezért a munkáért, és ha valaki épp új disztrót akar kipróbálni, mindenképp ajánlom.
És a fentiek nem OFF, mivel egy jól működő megoldást népszerűsít ;-) De amúgy bocs a hosszú posztért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest