- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Épp ez az. Aki nem tisztán rakja fel az újat, annak hegeszteni kell ehhez. Ubuntu alatt erre van egy nagy gomb a Frissítéskezelőben. Én meg naívan azt hittem, a Mint-es menüpont is megteszi ezt. Hát nem. Ami meg aztán a leginkább zavar, hogy feltételezem, ezek szerint a Mint-es újdonságokat az új kernel, mesa, xorg környezetben tesztelgették. Vagyis azon felhasználók, akik már Mint-et használnak és csak ráfrissítettek, megkapják az újdonságokat, de valójában komoly hátrányban vannak, bizonyos értelemben veszélyeztetettek is (tesztelés hiánya).
Ne értsetek félre, én meg tudom csinálni magamnak, nem profi, de hozzáértő felhasználó vagyok. Viszont úgy látom, annak ellenére, hogy a Mint egyfajta "stabilitást" és felhasználói egyszerűséget hirdet, ezzel pont szembe mennek, legalábbis az előbbivel. Nagyon morcos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest