- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Épp ez az. Aki nem tisztán rakja fel az újat, annak hegeszteni kell ehhez. Ubuntu alatt erre van egy nagy gomb a Frissítéskezelőben. Én meg naívan azt hittem, a Mint-es menüpont is megteszi ezt. Hát nem. Ami meg aztán a leginkább zavar, hogy feltételezem, ezek szerint a Mint-es újdonságokat az új kernel, mesa, xorg környezetben tesztelgették. Vagyis azon felhasználók, akik már Mint-et használnak és csak ráfrissítettek, megkapják az újdonságokat, de valójában komoly hátrányban vannak, bizonyos értelemben veszélyeztetettek is (tesztelés hiánya).
Ne értsetek félre, én meg tudom csinálni magamnak, nem profi, de hozzáértő felhasználó vagyok. Viszont úgy látom, annak ellenére, hogy a Mint egyfajta "stabilitást" és felhasználói egyszerűséget hirdet, ezzel pont szembe mennek, legalábbis az előbbivel. Nagyon morcos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest