- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
A legutolsó babra az a billentyűzet beállításainál volt, illetve a flash-t próbáltam könnyen használhatóvá tenni mert nem adta magát könnyen. De ezek után még sikeresen futott a rendszer.
Nvidia 550-es kártyám van az alap driverrel a gépen. Ehhez nem babráltam semmit egyellőre.
Ismerkedni próbálok a rendszerrel, nem tönkretenni akarom első körben.
A Chakra a szívemhez közel álló rendszer, de nem vagyok elfogult.
1. Szeretném ha a család tudna lazán YT videókat nézni és akár Flash játékokkal is játszani.
2. Legyen testreszabható, és haladjon a korral. Nem szeretem ha a máshol "alap" dolgokat hegeszteni kell. (Ez itt meg is volna)
3. Steam játékaim egy része fusson Wine stb. nélkül is. Ez szinte mindegyik Linux disztróra passzol, de a teljesítmény nem az igazi. Civilization V és Arma 3 fut.... jobban mondva inkább döcög sok Linux alatt eddigi infók alapján. Tapasztalatom nincs egyellőre.
4. Szeretem ha sokáig nem kell újraraknom a rendszert, és ettől mégsem maradok ki semmi buliból. Erre jó véleményem szerint a "Half rolling"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest