- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
A legutolsó babra az a billentyűzet beállításainál volt, illetve a flash-t próbáltam könnyen használhatóvá tenni mert nem adta magát könnyen. De ezek után még sikeresen futott a rendszer.
Nvidia 550-es kártyám van az alap driverrel a gépen. Ehhez nem babráltam semmit egyellőre.
Ismerkedni próbálok a rendszerrel, nem tönkretenni akarom első körben.
A Chakra a szívemhez közel álló rendszer, de nem vagyok elfogult.
1. Szeretném ha a család tudna lazán YT videókat nézni és akár Flash játékokkal is játszani.
2. Legyen testreszabható, és haladjon a korral. Nem szeretem ha a máshol "alap" dolgokat hegeszteni kell. (Ez itt meg is volna)
3. Steam játékaim egy része fusson Wine stb. nélkül is. Ez szinte mindegyik Linux disztróra passzol, de a teljesítmény nem az igazi. Civilization V és Arma 3 fut.... jobban mondva inkább döcög sok Linux alatt eddigi infók alapján. Tapasztalatom nincs egyellőre.
4. Szeretem ha sokáig nem kell újraraknom a rendszert, és ettől mégsem maradok ki semmi buliból. Erre jó véleményem szerint a "Half rolling"
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest