Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Kipróbáltam. Mint 17.2 alatt Fn+F4 párosítással (nálam ott a kis holdacska) közönséges zárolást kaptam. Még a kijelző sem kapcsolt le, azaz nincs sleep. Win8 alatt ugyanerre a műveletre valóban elalszik a gép.
Lehet, hogy arról szól a történet, hogy alvás alatt csak a RAM-nak kellene működnie, de én már hallottam azt, amikor alvó gépben beindult a venti (asztali gép, vagy táp vagy proci venti lehetett). Emiatt egy kicsit szkeptikus vagyok. Ha csak arról van szó, hogy a táp nem bírta aktív hűtés nélkül az alacsony teljesítményigényt kiszolgálni, az még belefér, akkor van létjogosultsága a sleep-nek.
Örülnék ha valaki be tudná mérni vill. fogyasztásmérővel, hogyan viszonyul egymáshoz a normál üzem és az alvás energiafelhasználása (asztali gépnél, notebooknál ez macerás lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon