Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Köszi, akkor viszont érdekelne, hogy melyiket tegyem fel, a Mate-et vagy az xfce-t? Én ezek és a Cinnamon között sem látok olyan hatalmas eltérést kinézetben, mégis más a cpu terhelése ezeknek? Mate-el pattogósabb lenne? Gondolom a Main edition kell nekem. Ezt a mesa-vdpau -t hogyan tudom feltenni? Videólejátszónak leginkább a Kodi-t preferálnám, de majd kipróbálom ezt az smplayert. Kodi valami vaapi gyorsítót használ azt hiszem. Bocsi a kérdésbombáért, linuxot rettentő régen használtam, de elegem volt a Win7 100%-os procihasználatától. Tegnap tettem fel a Mint-et.
Egyébként amire használom a gépet az kb csak a Torrent lesz, a videólejátszás 90%-ban Openelec alól fog menni, ami egy pendrive-on van, de azért jó lenne ha itt is működne. A másik pedig majd a particionálást érinteni, egy videó alapján állítottam én be, de közben láttam, hogy a Swap-ot nem is használta a rendszer, akkor arra tuti nem kell 10gb

Így telepítettem, 30gb rendszer, 10gb swap, maradék 900gb home.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon