Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, ez előfordulhat, de esetemben a gond nem ez, hanem az, hogy - és ezt eddig nem tudom miért nem írtam le, vagy nem vehető ki az eddig leírtakból - a fájlok érintetlenek maradnak miután látszólag megírja az id tageket, tehát gyakorlatilag a fájlokba fizikailag egy bitet sem változtat meg.
Szerk: természetesen próbáltam különböző kulcsszavakkal googlen keresni, de nem igazán találtam használható dolgot (jogosultsági problémák felvetésén túl), ezért gondoltam, hogy megkérlek titeket, hogy próbáljátok már ki akár egyetlen fájlon, hogy nálatok képes-e taget beleírni egy mp3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hobby elektronika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon