- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, ez előfordulhat, de esetemben a gond nem ez, hanem az, hogy - és ezt eddig nem tudom miért nem írtam le, vagy nem vehető ki az eddig leírtakból - a fájlok érintetlenek maradnak miután látszólag megírja az id tageket, tehát gyakorlatilag a fájlokba fizikailag egy bitet sem változtat meg.
Szerk: természetesen próbáltam különböző kulcsszavakkal googlen keresni, de nem igazán találtam használható dolgot (jogosultsági problémák felvetésén túl), ezért gondoltam, hogy megkérlek titeket, hogy próbáljátok már ki akár egyetlen fájlon, hogy nálatok képes-e taget beleírni egy mp3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest