Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, hogy frissült a kernel, többen arról számoltak be, hogy nekik nem frissült az ajánlott verzióra, ha jól emlékszem, én is külön telepítettem, bár ez a frissítés folyamatosan ment romeoról május óta. Cinnamon egyébként, de holnap kipróbálom az általad linkelt módszert az XFCE verzión is külön disztró.
Felraktam a 17.2 Cinnamont is külön partícióra, olyan, mint egy fruska, az agyontelepített-frissített 17-hez képest, ami meg a jól ismert bevált barátnőt képviseli. Sok szempontból a Jessie veri őket, de ma vettem észre, hogy a processzor hűtését a Mint jobban kezeli, Debianon 35 fokos volt napközben a proci, régi Minten meg ez van most:
kicsit ugrálnak az értékek és nem is mind valós idejű, de 15 fok alatt vannak

Ha tapasztalsz valami +/- változást, oszd meg te is velünk!
Gondolom a KDE még nem plasma5-ös. Ezt sokan nem is bánják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon