- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ne erre még én is tudok válaszolni.
Igen jó, elég neki 30 bőven. Ha van elég RAM a gépben, akkor nem muszáj swap, de én biztos, ami biztos alapon adtam neki 2 GB-ot.
Illetve az még a nagy kérdés, hogy a 2 db Windows rendszerbetöltőjét le akarod-e cserélni a GRUB-ra, mert ha utána netán visszakoznál, akkor van egy kis meló a helyreállításával?? Ha meg csak szimplán kiváncsskodni akarsz, akkor virtuális gépen próbálgasd (Virtualbox / VMware Player). Meg lehet oldani, hogy a GRUB-ot a Mint partíciójára telepíted és akkor utána Win alól EasyBCD-vel hozzáadod a Mintet. Nemrég próbáltam, működik, illetve kezdős topikban is leírtam [link]Többiekhez:
Viszont ezzel a módszerrel második Linuxot már nem tudtam hozzáadni, mert hiába telepítem ugyanígy a GRUB-ot az új jövevény partíciójára és adom hozzá Win alól, bott menüben kiválasztva az elsőt indítja el...ha annak a partíciójára telepítem a második rendszerbetöltőjét, akkor is. Erre tud vki valamilyen megoldás, hogy elinduljon mind2 Linux a saját rendszerbetöltőjével
Tudom lehetne alapból a GRUB-ot használni az összes rendszerhez, vagy vmi USB-meghajtóra telepíteni a betöltőt, de más helyi megoldás érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest