Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ezek hasznos infók
, nekem is van fenn Win is, meg más kezdő Linuxosnak is Win mellé raktam (főleg gyenguszabb gépekre, bár én is még csak tanulgatom a Linuxot), bár mióta Linux is van, jó ha 1-2 havonta elindítom a Wint, hogy frissítse magát, a Linux gyak. kurrens játékokon kívül mindenre használható (az meg mivel nincs gémer gépem nem hat meg), nem kell malware/spyware/vírus-keressél, töredezettségmentesítéssel szórakozni, ill. gyorsan bootol és áll le, nem swappolgat állandóan, amit Win alatt csak ssd-vel és sok rammal lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED monitor topic
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, nekem is van fenn Win is, meg más kezdő Linuxosnak is Win mellé raktam (főleg gyenguszabb gépekre, bár én is még csak tanulgatom a Linuxot), bár mióta Linux is van, jó ha 1-2 havonta elindítom a Wint, hogy frissítse magát, a Linux gyak. kurrens játékokon kívül mindenre használható (az meg mivel nincs gémer gépem nem hat meg), nem kell malware/spyware/vírus-keressél, töredezettségmentesítéssel szórakozni, ill. gyorsan bootol és áll le, nem swappolgat állandóan, amit Win alatt csak ssd-vel és sok rammal lehet elérni.
Rowon