- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Ma egy kicsit megzakkant nálam a Linux Mint. Délután játszani akartam - folytatnám az Elden Ringet. Úgy akad, hogy az valami borzasztó. Eddig simán futott, mi baja lehet? Vulkan shadereket letöröltem, hátha attól megjavul, de inkább nem is foglalkozott vele, hogy újra kellene generálni őket. Nvidia drivert váltottam (megint), végül csak attól jött rendbe (nagyjából), hogy 9.0-4 Protonra váltottam. Egy idő után újra indítanám a gépet - nem lehet. Valami használja. Mindenképpen induljon újra. NEM.

A Steam is megzakkant, de arról én tehetek, mert Disksben kicsit egyszerűsítettem a partíció neveket, csak elfelejtettem a Steammel is közölni a változást, ő meg széttárta a kezét, hogy hát kérem, itt nincsenek telepített játékok. Van ilyen.

Újraindítás után kipróbáltam megint, most jól működik Proton 10.0-4 verzióval, és még a Vulkan shadereket is létrehozta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon