Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Ez így van, sok esetben olyan javítások vannak a fw-ben, amire az adott hardverkonfignak nincs is szüksége, ha valaminek kell fwupgrade, azt lehet tudni, mert kiderülnek a gondok, mint többnyire a Samsungoknál, de ott lehet is látni, milyen fw frissítések vannak és mi miatt van az új fw.
Én se frissítettem még SSD fw-t, egyszer a Samsung Linuxos CLI vagy DOS-os programjávat végigvittem az utolsó lépésig kíváncsiságból, de mivel tökéletesen működött az SSD, nem akartam frissíteni a fw-t. Szóval ha nem muszáj, érdemes kerülni ezeket a frissítéseket. OEM SSD-nél meg ugye nem is a gyártó adja ki az új fw-t, hanem aki beszereli az eszközébe, így még nyűgösebb lehet a dolog, az egyik gyártó ad ki újat, másik nem, mert éppen az ő hardvereivel nincs gondja az adott SSD fw-ének.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon