Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
captainnemo
üzenetére
"Linux. Nem úgy telepítesz, hogy letöltöd és felteszed."
Szoftverekre gondoltam. Tehát elsősorban tárolókból telepítesz, nem drivereket töltesz le és kézzel
BTW nemtom, ezek a speckó szoftverek mindenen macerák, ilyenkor jön egy virtuális Windows, vagy hasonló. Nekem pl. egyre kevesebb cucc van, ami nem megy Linuxon, jellemzően telefonflashelő programok. (De Samsunghoz pl. már van Heimdall ezer éve. Szóval egyre kevesebbszer kell a virtuális Wint elindítani.)
@Xbox : Itt járt javításon valami One S-hez való kontroller halom, bedugtam USB-n, pöcc-röff ment Linuxon, mint gamepad... BT-n felismerte (ez nem dongle-s), de nem tudtam, hogy onnan tovább, meg nekem elég volt, hogy működik a kommunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Filmgyűjtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- VoIP telefonálás
- Automata kávégépek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon