Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig hasznosak!
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Rowon