Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Kényszerű, családon belüli gépcsere után én is azt vettem észre saját használati profilommal, hogy szinte sosem kapcsol be a venti, igaz a Latitude 5520 CPU-ja durván gyorsabb volt, mint ennek a kis Latitude 7400 2in1-nek, de az akkuideje meg ötszöröse legalább, gondolom ebben is takarékos a proci, az U végű lenne az gyanítom... Másik topikban épp raktam be akkuidőkről screenshotokat.
i5-1135G7 vs i5-8365U a két Dell noti procija, hát sírok is néha a különbségükön...

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon