Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi
    nagyúr

Se winrar-ra, se TC-re nincs szükség Mint alatt. Ha ennyire ragaszkodsz win-es programokhoz, minek akartál Mint-re váltani?

Hol kért állandóan jelszót?? Semmit nem árultál el a tapasztalt dolgokból, így meg nehéz segíteni. Na, de hát már mindegy is.

"Menne, lehet, na de ennyi hiba mellett nehéz elmenni, mint a folyamatos kurzor laggolás, hangkártya működésre nem bírása, kijelző villogás, random rendszer lassulás, meg maga a Mint sem gyorsabb, vagy gördülékenyebb, mint a 10-es, sőt, utóbbi sokkal simábban fut nálam. "

Ha ez az alap Mint-re értendő, nem valami win-es izére, akkor user error, vagy nem Mint-kompatibilis hardware okozza.

Ez nagyon tipikus kezdő reakció. Nem tudja elengedni a régi rutinokat. Aki linuxozni akar az kezdjen unixos aggyal gondolkodni.

20+ éve én is azt kérdeztem a linuxos ismerőstől, hogy ezen hogy fut a winamp? Nézett rám, hogy: winamp? Mármint WINamp? Ez linux vazze, itt nincs winamp! Itt xmms van!

Ez lenne az első, hogy funkcióban gondolkodik a dolgozó. Nem winrart akar futtatni, hanem tömöríteni akar, amihez tömörítő program dukál.

Az állandó jelszó kérés.. ez megint unix gondolkodás, itt rendes normális jogosultság kezelés van.
    Amikor én még centos7-en voltam, akkor szó szeirnt évek teltek el jelszókérés nélkül, mert egyszercsak kész a rendszer, minden a helyén van onnan csak használni kell. user spaceben. kész. Ennyi a történet.

Új hozzászólás Aktív témák