Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon
    Korrektor

Már megoldottam, hajnalba le is gyalultam róla a Mint-et, ment vissza a Win10, jövőre meg majd a 11. Semmilyen Win alapú programot nem tudtam működésre bírni, már terminálozással kellett kezdenem, mert a Wine nem akart települni, később sikerült, ott is volt az ikonja a "start menüben" de nem indult el, laggolt az egér rendszeresen, néha nekiállt villogni a monitor négyzetekben, mint amikor vga hiba van, sem az nvidia színkezelést nem tudtam elérni, sem a hangkártyám működésre bírni, úgyhogy befejeztem a bohóckodást.

Full Windowshoz szokott userként muszáj rászánni némi időt az átszokáshoz, különben az lesz a vége, amit most írtál. Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett mindenképp windowsos programot használni mp3 lejátszáshoz, mikor több tucat natív megoldás van linuxon. De amit az első hozzászólásodban írtál lényegében csak online tartalom fogyasztása, meg a hétköznapi Office, PDF, stb. bökködésre, így nagy igényem nincs az mind sokkal hatékonyabban megy linux oldalon akár csak egy újabb raspberryn is. De hát ez van.

Új hozzászólás Aktív témák