- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #15398 üzenetére
Most ennek a technikai oldalát nem értem, de más dolog böngészőn keresztül megnézni és más dolog letölteni, majd a számítógépemen tárolni, esetleg másnak továbbítani fájl formában, vagy akár módosítani azt. Aki ebbe jobban bele tud látni jogilag, az majd megerősít vagy megcáfol.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Apollyon #15057 üzenetére
+1 igen
Az elöttem hozzászolokhoz csatlakoznék,csa is építő szándákkal.
A LinuxOs-ek nem Win xx gondolkodással,igen is meg is tanulhatóak.
A szükséges tanulásnak és akarat az fontos - minden OS-t tanulás nélkül nem is lehet...
A gépemen soha nem is lesz Win xx,mert a LinuxOs-ek nagyon is jók..
A játékok nagyon jó teljesítménnyel-futnak és anomáliákat,most sem tapasztalok, ez csak egy példa és infó a részemről...
-
orion1025
őstag
válasz
Apollyon #15048 üzenetére
Menne, lehet, na de ennyi hiba mellett nehéz elmenni, mint a folyamatos kurzor laggolás, hangkártya működésre nem bírása, kijelző villogás, random rendszer lassulás, meg maga a Mint sem gyorsabb, vagy gördülékenyebb, mint a 10-es, sőt, utóbbi sokkal simábban fut nálam. Igazából azt sem tudom, hogy az nvidia drivert telepítette-e magának, avagy sem, mert sehol nem leltem nyomát. És akkor még a nyomtatóval való szenvedésig el sem jutottam, a Wine működése érdekelt legfőképp, de egy winrar vagy total commander teszt sem sikerült, hát még más, a terminálos matatás meg a hab volt a tortán, hogy egy friss telepítés mellett már a Wine hibára futott, és manuálba kellett taknyolni, na nekem ez a billenytűzet csapkodás nem kell, ez volt a fő szempont, a folyamatos jelszó kéregetésétől meg már agyvérzést kaptam estére. Átlag user szinten maradva a Marika néninek jó a hetedik emeleten, aki csak bekapcsolja meg elindítja a fészbúkot, más esetben már jönnek a kompromisszumok, pont ugyanazokba futottam bele, mint anno ubuntu mellett, csak azóta eltelt "pár" év, de igazából minden maradt ugyanaz.
-
Dhampir
félisten
válasz
Apollyon #4480 üzenetére
Van különbség az önkéntes adományozás és a "Vagy ha van esze a sitenak, akkor bevezet egy fizetős funkciót" között.
(#4482) Lathronos
Szuper, csak a "fizessünk, mert túl gazdagok vagyunk-mozgalom" értelmi szerzője nem én vagyok, pusztán továbbgondoltam "ha mán lúd, akkor legyen kövér" alapon.
Ilyenkor jobb hallgatni. "Hallgatni arany", akkor lennénk csak gazdagok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elfelejtettem a film címét
- Autós topik
- Netflix
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest