- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én egy életkoron alapuló megoszlást látnék szívesen a linux oldalán. Nyilván nem reprezentatív, de itt, a fórumon is az látszik, hogy nem is a hozzáértés, az adott rendszer mélyebb ismerete dominál, hanem a kor. Amikor megérik az ember arra, hogy oké, ez már ilyen-olyan okból nem kell, váltsunk. És már van kitartása is, hogy elsajátítson alap ismereteket a rendszer használatával kapcsolatban.
Pont a diagnosztika, a játék, estlegesen valamilyen speciális célszoftver....ez nagyon sok embert visszatart. Amit a hardverek élettartamáról, és a beállításokról írtál, teljesen jogos. Kevés a lehetőség még ezen a területen, talán soha sem lesz.
Egy relatíve régi gép is (10-12 éves) hozni tudja linuxon azt, amit ma átlagfelhasználásnak nevezünk. Játékra meg az élelmesebbje már régen konzolt használ, amin a monitorozás annyi, hogy ráteszed a kezed a tetejére, hogy milyen meleg. Múltkor láttam valami gépet játékra, olyan 1 millió forint volt. Miiicsodda? Nem is néztem meg, hogy mi pontos konfig, mert az ára okán is felejtős. Én csak röhögtem rajta, más meg simán megveszi. Azon meg nehogymá linux fusson... A linux desktop soha nem lesz népszerű. Valahogy a PC, mint olyan is félrecsúszott a játékok és a mohó hardvergyártók okán. Leég a videókártya tápcsatlakozója? Szétfagyó Intelek? Ilyen-olyan Windows driver anomália? Többszázezres hardveren? Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged