- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Sajnos kis fiam gépe be krepált. Ideiglenesen van itthon egy DEll Latitude D 505 ős régi noti. Mobile intel celeron m 340 "1500Mhz" proci 32 bit, , 2gb ram,és 40 GB vinyó van benne.Sajnos vga drver nem támogatott már rá sem xp sem win 7 alatt. Linux melett döntöttem. Melyik verziót kellene használnom erre a gépre? a Pl peppermint. vagy 32 bites Linux Mint Mate? Sajnos a gép elég régi,2003 as. Másik kérdésem hogy csináltam rufussal peppermint telepitőt,32 bitest.majd botoltam usb ről, de hiába kattintok az install peppermint os ra nem történik semmi. mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged