- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Frawly #12913 üzenetére
Köszönöm,
de leírtam az általad hiányolt dolgokat.
itt e #12877J.C.G.
Mint írtam a lapom támogatja windows-on szoftveresen a fordulatszint szabályozását, tök jól működött. Gigának a saját szoftvere
[Driver] terén meg sok választásom nincsen, szerintem vagy maradok linuxon vagy win7Már az se zavar ha 10-es menne fel.
Ami a zárt rendszert illeti, van amibe nem sok választásod van. A Bryton egy kerékpáros GPS óra és tudomásom szerint mindenki windows függő, de "olcsón" ami 25e Huf nincs sok választásom. Kell vagy se, kb. ennyi. Wine nem sikerült szóra bírnom amikor utoljára el akartam indítani egy játékot és a több időt nem akarok beleölni. Ha nem működik csak macera által, ahhoz nincs sok türelmem. Telefonom (honor8) szoftvere is win függő. Milyen telót vegyek?
Holnap jön egy új kuckó a saját gépemnek és akkor talán még csendesíteni tudok azon a zajgépen is a saját régi házammal.
ui.: Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest