- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam a Paint klónokat, de egyikben sem találom azt a tök alap funkciót, hogy a beillesztett print screen egyszerű húzással meg legyen vágva. Paint esetén ugye a képet megfogva eltoltad a bal felső sarokba hogy vágja le a szélét, majd a jobb alsó sarkát meg egérrel odébb húztad, hogy levágja (mármint a "vásznat"). Nekem ez kéne, mert 2 sec alatt ki tudom vágni a print screenekből azt ami kell. Ezek a progik vagy nem tudják vagy totál túlbonyolítva kell a vásznat meg a réteget átméretezgetni. Mert ha a képet vágom csak ki akkor lesz egy fehér kerete, ha nincs a vászon is mögötte utána méretezve vagy ha kisebb a vászon akkor a kép szélei esnek le.
A Paint ebben nagyon buta volt, mert ezt nem is tudta kezelni, de pont ez volt a jó, hogy két húzással a kép sarkain egyből vágott és méretezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest