- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #11532 üzenetére
Hoppa! Jól emlékeztem, hogy hajnalban olvastam valahol, de ezek szerint nem fogott még ennyire sem az agyam, mint most!
Köszi!
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.
Negyed éve nem raktam fel semmit, teszek egy próbát ezzel, hátha sikerrel járok.....
Egyébként én jobban szeretem az egyik hivatalos tükörről leszedni. Persze Ír legyen, ha már Mint....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest