- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #11434 üzenetére
Ebben most nem értünk egyet.
De. Én is írtam, hogy a nagyon kezdők használhatják a Szoftverközpontot, de leírtam azt is, hogy mikor már kiismerik magukat kicsit a rendszer DE-jében, akkor miket érdemes szép lassan megismerni/használni.
Alternativo oldal listájában meg persze rengeteg olyan is van, amit már nem fejlesztenek, de az, hogy nincs benne az adott disztró tárolójában, az nem igazán hátrány. Sőt! Igazából ez a Winről éppen áttértek alternatív szoftverközpontja, például sokan keresik egyből a Notepad++ alternatíváját, mert megszokták.....mondjuk nem a lista elején van a leghasonlóbb, de egy kíváncsi áttérő megnézegeti úgyis, ami a listában van! De mint írtam is, hogy van internet is a Szoftverközpont helyett....Meg mernék esküdni rá, hogy 1000x informatívabb az első néhány találat, mint az egész Szoftverközpont. Már ha az emberek célzottan akarnak keresni!
Notepadqq kéne az első találati helyre szerintem, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest