Hirdetés
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
growler
üzenetére
Itt több félre értés van és az hogy östag vagyok bele lett gusztustalanul keverve! 69 éves vagyok és 3 napot foglalkoztam a témával! A lényeg hogy van egy HP nyomtató ami nem " nyomtató" a szó mindennapi fogalom szerint, hanem egy olyan kütyü ami tud nyomtatni, szkennelés megy kép vagy PDF fájlba, és tud könyvet nyomtatni úgy hogy a PDF könyvet beolvassa az oldalakat átrendezni és a lap egyik felére nyomtatja az 1 és 63 oldalt végig az egész könyvet értelem szerűen majd mikor megfordítom a tömb papírt akkor a 3 és 65 oldalt. Középen a lapokat össze kell tűzni és kész a könyv. A gyártó szerint nincs termék támogatás 12.04 után. Ezért felraktam a 3- dik Linux változatként hátha megy letöltöttem a hplip- és a felajánlott összeg illesztő programot és nem megy. Volt javaslat hogy a terminálba írjam be : beírtam semmi. Egy ilyen nyomtató drágám mint a legdrágább Windows. Az hogy nem tudtam néhány dolgot beállítani azért még mind a három változatot tudtam volna remekül használni, mert az AutoCad alkalmazást is meg tudtam tanulni segítség nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sony Ps5 lemezes egy kontroller
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon