- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a válaszokat. A gond az hogy mikor elkezdtem gyűrni az idegeiteket akkor a HP Ügyfélszolgálat adott egy linket illesztőprogramok telepítésére ahol felsorolták az én nyomtatomat. Viszont az Ubuntu alatt mikor szenvedtem ott a manuális nyomtató beállítás nem tartalmazta a nyomtatóm típusát. Felhívtam az Ügyfélszolgálati munkatársat és rákérdeztem hol van hol nincs az adatbázisban. És akkor 2 perc keresés után mondta hogy 12.04 az utolsó verzió ahol volt termék támogatás. Tegnap feltettem a 12.045 verziót mert azt találtam és nem tudja, hiába telepítettem HPLIP és mindent amit a gép kért. Már csak egy utolsó eretnek kérdésem lenne hozzátok megköszönve hogy próbáltatok segiteni: ha veszek 32 ért egy Windows telepítőt akkor tudtok segíteni felrakni, mert az illetékes topik az olyan magaslatokban jár hogy ilyen alap tudáshinnyal szenvedő felhasználót észre se vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Táp ventilátor csere
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon