- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #10558 üzenetére
Dehogy töröltem, ahogy nézem, az elején abbamaradt......ezt látom a végén:
(valami tutira elvette a kedvem vagy más jutott eszembe......) Mindegy, nem való nekem az ilyesmi.
.......................................................................................
Miért a Linux Mint-ről írok?Egyszerű, mert ezt használom és leginkább ezt ismerem. Kezdőknek érdemes átfutni a blogot, ami lehetett volna egy címlapos írás is, de a kötöttségek miatt sem lett az.
A Linux Mint az Ubuntu mindenkori LTS (hosszú ideig támogatott) kiadásaira épül, nincsenek az Ubuntura jellemző köztes kiadásai, így a 18, és a további 3 kiadása (18.1-18.3) is LTS, tehát stabil kiadás. Van a Mint-nek LMDE verziója is, ami közvetlenül a Debian-on alapul, értelemszerűen ez gyakorlottabb felhasználók számára készült.
----úgy látom, még volna mit írnom--------- (ezt most írom)
Később modulárisra akartam szabni, mint itt. Ennél meg elhatároztam, hogy megvárom a Cinnamon 4-et, de az nem annyira tetszik, már a KDE koppintáson elakadtam, a panel pin vagy mi volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest