Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Nos vegre sikerult odaig eljussak, hogy majnem megy a filemegosztas

Telepitettem az SMB/Cif, majd kert egy ujrainditast es aztan eltunt a rendszer....jelenleg itt tartok
Ma mar vagy 3x telepitettem ujat, egyelore picit elment a kedvem attol, hogy ez ennyire bonyisnak tunik nekem, aki winfosrol jott..
Hasznalni szuper meg minden, bongeszgetni, filmet lejatszani - erre amugy hogyan tehetnek fel OMV?
Picit nekem azert meg "koros dolog" a sok gepeles, probaltam a Kodit feltenni, de az sem ment...
Ha ez minden Linuxon ilyen, hogy nincs egy telepitoje amit elindithatok, tartok tole nekem mar nem lesz ennyi turelmem mint az ittlakoknak
Most megprobalom az OMV-t feltenni csak ugy egymagaban, aztan meglatjuk mik lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon