- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.C.G. #10012 üzenetére
Skype-ot nem használok, de mintha olvastam volna, hogy hajlamos belebarmolni a rendszerbe, talán éppen a hangba.....
Mielőtt tovább megyünk, érdemes a pulseaudio-equalizerrel kapcsolatban ezt a pár hsz-t átnézned és leszedni a tárolóban lévő equalizert, de valószinű, hogy a pulseaudio csomagot újra kellene telepítened! Vagy a PPA-s equalizert vag a hsz-ben lévő alternatívát próbáld ki, ha már visszaraktad a pulse csomagot. (sajna a hanghoz nem nagyon konyítok, ennél kevésbé már csak az nVidia VGA-hoz....)Az intel név az jó ott, nálam is az van:
ubyegon@Mint19C:~$ inxi -xx -A
Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1022:780d
Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Trinity HDMI Audio Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:01.1 chip-ID: 1002:9902
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.0-36-genericRemélem ezzel a sykpe, kernel csere pulseaudio equalizer 3-as megkavarásával nem kutyultad meg annyira a rendszert, hogy ne legyen hangod ezután!
Szerintem szedj le szépen mindent, ami hanggal kapcsolatos, a skype-ot is és építsd fel szépen elölről! A teljes rendszert felesleges újrarakni emiatt. reméljük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest