Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Frawly #18631 üzenetére
De honnan tájékozódjak, ha nem használok Ubuntu-alapú disztrót? Ne idegesítsél már. Jó, tévedett a Repology oldala.
Ez most komoly? Megnyitsz egy oldalt, de egy másikat már nem vagy képes? Jogosan vagy ideges, ha ennyire beszűkültél már. És még nekem mondod, hogy szűk látókörú vagyok.
(#18630) Cyrin
a megoldás, hogy tartani kell egy ubuntut a programok kipróbálására, ott feltelepül max fél perc alatt, aztán ha tetszik, lehet napokig forgatni a fő rendszeren
Egy vérbeli exArcser minimalista számára ez istenkáromlással ér fel! AZért is javasoltam a komának gyorsan! Ideje van bőven, kivárja a semmit is szívesen. No de Ubuntut! Már az vészes, hogy verziószáma meg neve is van. Nem beszélve arról, hogy van belőle 19-es is, mint a covidból. Ajjjjjjjjjjjjjjajjjjajjjjjjjj.... gyorsan ecetes csirkelábat ide meg majomhere pástétomot egérfityfirittyel!
Te raktál fel 20.04-et? Nem lett még semmi bajod?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest