Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Mr.Csizmás #10549 üzenetére
Ha kezdő linuxer vagy, akkor jó lesz mondjuk egy Linux Mint, arra a gépre XFCE felülettel.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #10549 üzenetére
Ezt jól benézted! leharapják a fejed, hogy ezt az offba írtad!
Miért nem dobod be a Kezdő topikba?
Ide max annyit mernék írni, hogy az eOS-t felejts el! Elsőre lehet, hogy felhasználóbarát, de nem az, ahogy belemész jobban, nagyon lebutított inkább!
Látom konnektorunk mégis megszánt, akkor itt a topikja, de ha átfutottad a Mint Összefoglalót, mégis inkább a Kezdőbe írj, az pörög jobban. A másik könnyű kezelőfelület az XFCE mellett a Mate, de én is a Mint XFCE-t mondanám elsőre.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #10553 üzenetére
Ja, ha Star Trek-et néz... Azt jól meg tudja nézni bármelyiken, én már két jóval öregebb laptopra is raktam Mint XFCE-t, igaz a 17.3-as verziót, ha nem fut jól a 18-as, akkor azt kellene kipróbálnod, az tényleg tuti!
Most már értem, miért az offba raktad a kérdést!
Mellesleg 4GB memóval semmi gond nem lesz, viszont a netezéshez ma már az szinte minimum.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
bambano
titán
válasz Mr.Csizmás #10563 üzenetére
a mávnak nem tűnt fel, hogy azért a napok többségében nem élnek tömegek a váróban? tehát valahogy odakerülnek, meg elkerülnek onnan, és aki vonattal ment, az valószínűleg tömegközlekedve?
mert amilyen mocskos drágák a jegyek, akinek kocsija van, az nemigen megy vonattal.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Mr.Csizmás #10565 üzenetére
szívesen elmélkednék veled a világ folyásáról, de szombaton Pestre kell mennem, és a szekerem várhatóan szervizben lesz. úgyhogy most zsigerbe hat a probléma.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest