Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

Srácok!
    Le ne romboljátok nekem ezt a topicot! Kezdőként túl vagyok már pár telepítésen, de én úgy érzem, ez nem jelenti azt, hogy bármit (többet) is tudnék linux alapon (!). Napjaink népszerű disztrói tényleg nem sokban különböznek, legalábbis telepítés ügyileg, mint egy sima win telepítés. Szájbarágós és egyértelmű utasításokat ad.

A minap volt ajánlva az Arch, gondoltam, feltelepítem, mert hát többet lát az ember, meg miért ne. Igen csak meglepődtem mikor villogott a kurzor, hogy akkor telepítsem, nosza. A köpni-nyelni esete. És ez nem az Arch hibája, szó se róla.

És én azt mondom, hogy igenis nem kezdő téma, még a telepítés sem, akkor sem ha szóról szóra le van írva minden. Vagy inkább nem nekem kezdőnek való. Az persze más, ha a kedves felhasználó kicsit bátrabb, nyíltabb és érdeklődő a téma iránt, akkor miért ne. De nagy százalék inkább (csak) kiváncsi.

Igen mindenki tud olvasni, de az nem biztos, hogy érti is mit olvas. Annak mi értelme, hogy bemásolja a parancsokat a terminalba? Szerintem nem sok.

Én is kaptam a hitvány laptopomra disztro ajánlást, ki is próbáltam, igaz másik gépen, de legalább ránéztem. Feltelepítettem, de azért utána volt/van fejvakarás, mert pl. kapásból nincs start menüre hajazó gomb. De megoldottam, előbb-utóbb rájöttem. (egyébként tényleg frankó a bunsenlabs disztro. De még randizunk párat az első aktus előtt. :D )

Egy szó mint száz, simán elég lenne, hogy ez meg ez a kérdés nem kezdő, vagy kérdezd meg itt és itt. Vagy ha már sokszor volt akkor meg read only mód. Szerintem. No offense. Ezt olvassátok úgy mint egy átlag user véleményét.

Bocs a hosszért és offért.

Új hozzászólás Aktív témák