Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

Most volt egy kis szabadidőm, úgyhogy a potato gépemen (i5 2400, 8GB, GTX750) LinuxMint 22,1, 6.14.0.27 kernel, GE 10.12) tesztelgettem az NTSYNC-et és annak hatását a teljesítményre. Röviden: semmi pozitív hatást nem érzékeltem. Összességében ez egy lufi, amit felfújtak a streamerek a kattintásokért, meg a watchtime-ért, ennyi és egyébként szégyeljék magukat, mert vélhetőleg egy kicsit sem ásták bele magukat a témába csak dumáltak a semmiről. :((

Olyan játékokat próbálgattam, ahol legalább a minimum rekit úgy nagyjából elértem. Amiket konkrétan próbálgattam:
    Mortal Kombat11: Ntsync nélkül nagyon felejtős, Ntsync-el játszhatatlan, de legalább a menü gyorsabban elindul
    Mortal KombatXL: Ntsync nélkül játszhatatlan, Ntsyncel nem is nagyon akart elindulni, de kb ugyanúgy játszhatatlan
    Mortal Kombat 9: tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    Tomb Raider (2013): tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    Doom3: tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    Doom (2016): ezzel is azzal is játszhatatlan, sőt Ntsyncel valami bug miatt kifagyott nálam.
    Batman: ArkhamCity: tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    Batman: Arkham Asylum: tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    Trials Fusion: tökmindegy, ugyanolyan jól megy
    StreetFigtherV: tökmindegy, ugyanolyan jól megy

Összességében, ha valami játék megy akkor felesleges ezzel szórakozni, mert annyit úgyse fog hozni. Ha valami nem megy akkor esetleg be lehet vele próbálkozni hátha, de azért nagy csodákat nem érdemes várni az ntsynctől. Nem gráundbréking! :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés