Új hozzászólás Aktív témák

• Hardrada

újonc

válasz Crus #87036 üzenetére

Én az utóbbi évben nem láttam hasonló méretű készletet 50%-nál nagyobb akcióban. A max. az Auchanban 85k-ról 45k-ra leértékelt Chewbacca és Captain America pajzs volt talán.

Engem meglep, hogy egy 10+ éve halott franchise-zal kapcsolatban is a kultúrharcra asszociálsz. Az Ideas tele van régi IP-kre épülő ötletekkel, és a LEGO rendszeresen be is választ közülük. Régi, filléresen licenszelhető IP, beépített milliós rajongótábor. Ha beletenyerelnek valamibe, remek, ha nem, mennek tovább a következőre. És ha maga a készlet bukó is, összességében megérheti nekik a gyártása, ha behúznak vele x ezer új visszatérő vásárlót. Amúgy a felnőtteknek készülő nagy szettek többsége hasonló nosztalgia bait, ez a készlet csak a Twilight-tal szembeni gyűlölet miatt kapja ennyire a savat. Pedig sokkal inkább megállja a helyét önmagában is mint pl. a BTS készlet, vagy a különböző amcsi sorozatok alapján készült stúdióbelsőket modellező Ideas szettek. Ha ez egyszer 40%-os kiárusításra kerül az S@H-n, szerintem nem fog hónapokig tartani, míg elfogy, de talán még egy napig sem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák