- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Sordoran #48177 üzenetére
Így van, nem vagyunk egyformák... hogy én milyen vagyok, az adatlapomon látszik.
Múltkor a kisfiamnak akartam venni egy Edigitalnál leakciózott Mario legót. El is fogadták a rendelést, vissza is igazolták, előre ki is fizettem. Majd bő 1.5 hét múlva jött az üzenet, hogy sajnos mások előbb foglaltak több darabot, így nekem nem jutott. Körbenéztem jófogáson, vaterán, legós csoportban, volt ahol 5 volt feltéve 6.000 Ft haszonnal. Nem írom le, hogy ki és mire költse az ilyenkor szerzett profitot, meg azt se, hogy gyakran ki elől veszik el a lehetőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Xiaomi 12T - egytucat
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest