- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hulp01 #30886 üzenetére
Olvasgattam brickset kommenteket és nem igazán láttam olyat akit lenyűgözött volna (sőt).
Nem tudom mi járt a Lego fejében. Elég spéci piac és nem is az architecture sorozatban adják ki. Ráadásul egyből egy közel 4000 darabos óriást.
Mit várnak? Hogy a köztudottan Lego fan Beckham megveszi és “kitwitteli” majd mindenki rohan megvenni?Egy picit azért bízom benne hogy lassan pofára esnek az ilyen húzásokkal. Oké csak egy gyerekjáték, de még mindig nem hiszem, hogy a felnőtt piac olyan pici lenne és őket elég látványosan telibekakkantják. Tavaly is az a halom Lego 2 movie készlet. Azt meg lehet nézni mennyire volt népszerű.
Plusz a készletek is idén olyanok amilyenek... Trollok, most meg ez... Idén a city is egy nagy meh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged